Çanakkale  Savaşlarının yıldönümünde hayatlarını vererek bize bu vatanı muhafaza ettiren kahramanlarımızı minnet ve şükranla anıyoruz..

Çanakkale Savaşlarının yıldönümünde hayatlarını vererek bize bu vatanı muhafaza ettiren kahramanlarımızı minnet ve şükranla anıyoruz..

Aziz ve Kahraman Şehitlerimize ve Gazilerimize  Allah rahmet eylesin..Mekanları   cennet olsun.
Soy Ailelerinin, Türk Milletinin ve tüm sevenlerinin başı sağolsun.
Kurtuluş savaşı ile perçinleyen Bağımsız Türkiye Cumhuriyetini Kuran başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Şehit ve Gazilerimize Allah rahmet eylesin mekanıları cennet olsun olsun.
Bize düşen bağımsızlığımızı  devam ettirebilmemiz için gençlerimiz,her yaş,meslek grubundaki insanlarımız bu emaneti muhafaza için işlerini en iyi bir şekilde icra etmeleri bu Milli davaya katkı vermede bir yükümlü olduğunu bilmelidir. İcad yapmalı, teknoloji geliştirmek için var gücümüzle çalışmalıyız. Canlarını feda etmekten çekinmeyen o yiğitlerin hatıralarına saygı ve sevgimizin ispatı eser üzerine eser inşa etmekle olur.
Her birey bu ülkeyi sanatta, kültürde, teknolojide, bilimde ileri götürerek samimiyetlerini göstermelidir.Bizler ancak  dünya ölçeğinde her alanda gelişme gösterebilirsek  varlığımızı devam ettirebiliriz. Tekraren aziz ve Kahraman Şehit ve Gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor aziz hatıraları önünde eğiliyoruz .

20.03.2020 377